Pomoč pri nakupu v spletni trgovini

Pri nakupu v naši spletni trgovini vam ponujamo popolno podporo in pomoč tako pri postopku nakupa kot tudi pri informacijah o posameznih izdelkih in izbiri pravega izdelka za vaše  potrebe. Imamo 20 LET izkušenj na področju prodaje, montaže in vzdrževanja bazenov in bazenske tehnike, zato smo prepričani, da vam bomo znali pravilno svetovati.

Kako do pomoči pri postopku nakupa in izbiri izdelkov za gradnjo bazena?

1.) Pomoč na spletnih straneh

V primeru vprašanj pri nakupu in izbiri izdelkov lahko najprej pregledate naš Vodič - Nasveti za samograditelje bazenov, kjer so opisane tehnike gradnje bazenov, zančilnosti posamezne opreme in primeri vgradnje bazenske opreme, ter pomembne poodrobnosti na katere morate paziti pri gradnji.

Pri prikazu podrobnega opisa za posamezni izdelek ne spreglejte ikone za pomoč, ki se pojavi pod opisom izdelka. Takšana ikona se bo pojavila pod izdelki, ki imajo zaradi njihove značilnosti odprto posebno poglevje v Vodiču za samograditelje. Naprimer: Napotki za nego vode pri posameznih artiklih za nego vode, navodila za gradnjo protitočne naprave pri posameznih delih protitočne naprave, ...

2.) Telefonska pomoč

Za pomoč pri nakupu in informacijah o izdelkih smo na voljo na tel. 05 330 96 21 ali 051 682 265 in sicer v delovnem času, ki je naveden spodaj. Izven delovnega časa nam lahko vaša vprašanja napišete po e-pošti in odgovorili vam bomo v naslednjem delovnem dnevu.

Urnik telefonske pomoči

V GLAVNI SEZONI, med  1. aprilom in 15. septembrom: 

  • ob delavnikih od     12:00 do 15:00 h
  • in ob sobotah od    8:00 do 12:00 h

IZVEN SEZONE, med 16. septembrom in 31. marcem: 

  • ob delavnikih od     8:00 do 16:00 h.

3.) Pomoč preko elektronske pošte

Za pomoč nam pišite na elektronski naslov info@bazenska-trgovina.si. Na vaša vprašanja bomo odgovorili čimprej, oz. še isti delovni dan, če bo vaše sporočilo prispelo do 3 ure pred koncem delovnega časa ali naslednji delovni dan v primerih, ko bo sporočilo prispelo kasneje.

4.) Pomoč in svetovanje v salonu bazenov in bazenske tehnike

Vso potrebno pomoč in svetovanje ob nakupu vam ponujamo tudi v našem Salonu bazenov in bazenske tehnike v Biljah pri Novi Gorici kjer si boste lahko vse izdelke, ki so na zalogi tudi ogledali v živo in jih kupili dirktno v naši trgovini. Zato vas vabimo tudi, da nas obiščete v našem salonu.

Delovni čas salona bazenov in bazenske tehnike

V GLAVNI SEZONI, med  1. aprilom in 15. septembrom: 

  • ob delavnikih od     8:00 do 18:00 h
  • in ob sobotah od    8:00 do 12:00 h

IZVEN SEZONE, med 16. septembrom in 31. marcem: 

  • ob delavnikih od     8:00 do 16:00 h.

Po poprejšnjem dogovoru nas lahko obiščete tudi izven delovnega časa, razen ob nedeljah in praznikih.

Da bo vaš bazen vedno v pravi formi

Novice, nasveti za gradnjo in vzdrževanje bazena ter ugodnosti v spletni trgovini ditektno v vaš nabiralnik.

 

Vodiča za gradnjo in vzdrževanje

VODIČ ZA GRADNJO   VODIČ ZA VZDRŽEVANJE  

SPOMLADANSKA PRIPRAVA BAZENA NA SEZONO

Vse kar morate vedeti o pripravi bazena na novo kopalno sezono.

PREVERI OPRAVILA

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.