Protitočne naprave

 Plavalne naprave ali protitočne naprave - tudi protioki

Naprave za plavanje v vodnem toku omogočajo plavanje na najmanjšem možnem prostoru.  Takšna naprava Vam ne glede na velikost bazena omogoča poljuben stil plavanja proti močnemu penečemu se toku vode, ne da bi se pri tem dejansko premikali.  Napravo lahko namestite v bazene vseh vrst. Takšne naprave so lahko izdelane na različne načine in se med seboj razlikujejo. Boljše naprave omogočajo usmerjanje curka vode v vse smeri, kot tudi regulacijo njegove moči.

Za izdelavo plavalne naprave lahko izberete tri načine:

1. način (najenostavnejša možnost):   Izberete protitok, ki bi ga radi imeli in kupite že pripravljen KIT KOMPLET. V takem kompletu je vse potrebno za izdelavo plavalne naprave  (razen spojnega materiala in cevi za povezavo). Komplet vsebuje vgradni del in komplet za dokončanje z masko protitoka, črpalko, el.omarico in ventili. POZOR! Za nekatere bojše verzije protitokov (Astral Inox in Astral DVOJNIni izdelanih kompletov !

2. način ( izdelava v DVEH DELIH):   Izberete protitok, ki bi ga radi imeli in najprej KUPITE samo vgradni del. Vgradni del vgradite v steno bazena in po potrebi napeljete še potrebne cevi do strojnice.  Nato pa protitok dokončate šele po končani gradnji bazena, lahko tudi šele čez več let !   Takrat kupite še komplet za dokončanje protitoka ali pa masko protitoka (takšno, ki paše na vgradni del) in ostale manjkajoče elemente.

3. način  (najtežja možnost, samo za spretne mojstre):    Nakup posameznih delov plavalne naprave. Na ta način lahko izdelate plavalno napravo po vaši meri (tudi boljše verzije plavalnih naprav ali dvojni protitok,....). Po vaši želji izberete vgradni del in masko protitoka, ki vam je všeč (pazite le da jih je možno sestaviti skupaj) in poljubno izberete tudi črpalko protitoka, električno omarico (lahko jo izdelate tudi sami....), itd...  

Da bo vaš bazen vedno v pravi formi

Novice, nasveti za gradnjo in vzdrževanje bazena ter ugodnosti v spletni trgovini ditektno v vaš nabiralnik.

 

Vodiča za gradnjo in vzdrževanje

VODIČ ZA GRADNJO   VODIČ ZA VZDRŽEVANJE  

SPOMLADANSKA PRIPRAVA BAZENA NA SEZONO

Vse kar morate vedeti o pripravi bazena na novo kopalno sezono.

PREVERI OPRAVILA

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.