Kamini na bioetanol

Kamini na bioetanol Decoflame z elektronskim krmiljenjem so vrhunski tehnološki izdelki, ponašajo pa se tudi z izjemnim dizajnom. Elektronsko krmiljeni gorilniki omogočajo varnejšo in prijetnejšo uporabniško izkušnjo z elektronsko regulacijo zgorevanja hlapov.

Pri izgorevanju bioetanola ni toplotnih izgub – vsa toplota, ki jo kamin odda, ostane v prostoru in ga prijetno ogreje, rekuperacija pa toploto posredno porazdeli po hiši. Ko kamin ugasne, se preneha tudi ogrevanje, zato ni težav s pregrevanjem dobro izoliranih objektov.

Ne glede na način gradnje lahko v vsak dom namestimo kamin na bioetanol, ki ima odprt plamen in ne potrebuje dimnika ter ločenega dovoda zraka. Kamin lahko postavite v notranjost doma, ali pa na primer zunaj na teraso ali ob bazenu.

Elektronsko krmiljeni gorilniki omogočajo upravljanje kar prek daljinca ali aplikacije za pametne naprave. Tako lahko kamin prižgete in ugasnete s telefonom, preverite stanje goriva, izberete ustrezno intenzivnost plamena ali nastavite samodejen izklop – vse to iz udobja vašega naslonjača.

Predstavitev in ponudbo naših kaminov na bioetanol si lahko ogledate na naslovu: https://www.toplina-kamina.si/ 

Da bo vaš bazen vedno v pravi formi

Novice, nasveti za gradnjo in vzdrževanje bazena ter ugodnosti v spletni trgovini ditektno v vaš nabiralnik.

 

Vodiča za gradnjo in vzdrževanje

VODIČ ZA GRADNJO   VODIČ ZA VZDRŽEVANJE  

SPOMLADANSKA PRIPRAVA BAZENA NA SEZONO

Vse kar morate vedeti o pripravi bazena na novo kopalno sezono.

PREVERI OPRAVILA

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.