Filtri za bazen in oprema za filtre

Filter za bazen je skupaj z bazensko črpalko najpomembnejši del filtrirne naprave. Skupaj s 6 potnim - 6 funkcijski )izbirnim ventilom tvorijo jedro vsake filtrirne naprave.

Filtri za bazene se ločijo na več vrst glede na tehnologijo filtriranja, velikost filtra opremljenost in načinom priklopa. Glede na način filtriranja poznamo peščeni filter za bazen in kartušni filter za bazen.

Najcenejši filtri za bazene so TOP filtri iz polietilena ali podobne plastike. Taki filter za bazen ima običajno kapaciteto manj kot 50 kg filtrirnega peska in ima 6 potni izbirni ventil nameščen na vrhu filtra. V naši ponudbi imamo tudi že sestavljene filtre za bazen, ki so že v kompletu z bazensko obtočno črpalko. Za še boljše filtriranje bazenske voda pa lahko izberete večji in zmogljivejši filter za bazen z bočnim priklopom in večjo količino peska. Ti filtri so narejeni po tehnologiji za javne bazene.

Da bo vaš bazen vedno v pravi formi

Novice, nasveti za gradnjo in vzdrževanje bazena ter ugodnosti v spletni trgovini ditektno v vaš nabiralnik.

 

Vodiča za gradnjo in vzdrževanje

VODIČ ZA GRADNJO   VODIČ ZA VZDRŽEVANJE  

SPOMLADANSKA PRIPRAVA BAZENA NA SEZONO

Vse kar morate vedeti o pripravi bazena na novo kopalno sezono.

PREVERI OPRAVILA

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.